• slideshow20a-06
  • slideshow20a-03
  • slideshow20a-05
  • slideshow20a-04
  • slideshow20a-02
  • slideshow20a-01
201.jpg202.jpg203.jpg204.jpg205.jpg206.jpg207.jpg208.jpg209.jpg210.jpg211.jpg212.jpg213.jpg

Δρώμενα 2012

Τον Ιανουάριο του 2012 κυκλοφόρησε επίσημα το DVD «Η Τέχνη του Χορού – The Art of Dance» σε όλα τα δισκοπωλεία, από την εταιρεία «Jukebox music edition» ιδιοκτησίας Κορκίδη Γεώργιου. Η παρουσίαση της δουλειάς πραγματοποιήθηκε στο «Πορτοκάλι» με τους καλλιτέχνες Κατσιγιαννάκη Εμμανουήλ στη λύρα και Μανουσέλη Ανδρέα στο λαούτο.

Τον Φεβρουάριο του 2012 ο σύλλογος ταξίδεψε στην Νέα Υόρκη έπειτα από πρόσκληση του γυναικείου τμήματος της Κρητικής αδελφότητας του Μπρούκλυν, με τους καλλιτέχνες Λιλικάκη Ανδρέα στη λύρα και Πιτοπουλάκη Εμμανουήλ στο λαούτο.

Τον Μάρτιο του 2012 ο σύλλογος συμμετείχε σε τηλεμαραθώνιο που διοργανώθηκε από την ΙΜΚΑ και τη Νέα Τηλεόραση, με σκοπό την περισυλλογή χρημάτων για την ενίσχυση του συσσιτίου της μητροπόλεως.

Τον Ιούνιο του 2012 πραγματοποιήθηκε ο τρίτος ετήσιος χορός του συλλόγου στο «Πορτοκάλι» στον Πλατανιά Χανίων, με παρουσιαστή τον τηλεοπτικό παραγωγό Σπυριδάκη Παντελή και μουσικούς τους Λιλικάκη Ανδρέα στη λύρα (και το συγκρότημά του), Μαγγελάκη Γεώργιο στη λύρα (και το συγκρότημά του) και Μοτάκη Γεώργιο στη λύρα (και το συγκρότημά του).

Το καλοκαίρι του 2012 ο σύλλογος συμμετείχε στο πρόγραμμα διαπαιδαγώγησης του Δήμου Πλατανιά, στο κλειστό στάδιο του Ταυρωνίτη στο Μάλεμε Χανιών, με τα εξής μέλη: Φουρναράκη Κωνσταντίνο και Παπαγιαννάκη Μαρία (χοροδιδάσκαλοι) καθώς και Καπσαχείλη Αρετή (εκπαιδευτικός).

Τον Ιούλιο του 2012 πραγματοποιήθηκε φιλανθρωπική εκδήλωση με σκοπό την περισυλλογή χρημάτων για την ενίσχυση του κεντρικού συσσιτίου της Ι.Μ.Κ.Α, στο αμφιθέατρο της ανατολικής τάφρου σε συνεργασία με τους μουσικούς Μανωλαράκη Ανδρέα στη λύρα (και το συγκρότημά του), την Μανουσάκη Μαρία στο ηλεκτρικό βιολί και τους Drumvoice. Στην εκδήλωση αυτή συμμετείχε και ο Χορευτικός Όμιλος «Αθανασία» από τη Λάρνακα Κύπρου.

Τον Αύγουστο του 2012 πραγματοποιήθηκε φιλανθρωπική εκδήλωση «Συναυλία Αγάπης», σε συνεργασία την εθελοντική ομάδα στήριξης «Συνάνθρωπος», με σκοπό την περισυλλογή χρημάτων για ευγενή σκοπό, στο αμφιθέατρο της ανατολικής τάφρου σε συνεργασία με τους μουσικούς Περουλάκη Νικόλαο και Ζήνο (και το συγκρότημά τους), Μαγγελάκη Γεώργιο στη λύρα (και το συγκρότημά του) και Χορευτάκη Ηλία στο βιολί (και το συγκρότημά του).


Επιστροφή

Δρώμενα Προηγουμένων Ετών