Ο παραδοσιακός Σύλλογος οι Βιγλάτορες έκοψε την βασιλόπιτα του την Κυριακή 23/02 σε ένα οικογενιακο κ ζεστό κλίμα στο κέντρο κοντιλιες !!

Εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου του προέδρου κ των μελών του ευχαριστουμε θερμά την διεύθυνση κοντιλιες για την φιλοξενία , τους Μουσικούς : Γιωργο Μοτακη Λυρα , Μιχάλη Λουφαρδακη Βιολι , Κυριακο Σταυριανουδακη Λαουτο Γιωργο Χριστονακη μαντολίνο και Γιωργο Καψαλη Ασκομπαντουρα , για την πανέμορφη μουσικη συντροφια. Επισης ευχαριστούμε τους παιδαγωγούς μας την Πηνελοπη Ατσαλακη , την Αγγελική Παπαδακη και Αργυρό Μαυριδακη για δημιουργική απασχόληση των παιδιών μας. Ευχαριστούμε τον φούρνο Καβουκιδη και συγκεκριμένα τον Γιαννη Καβουκιδη για την γευστικότατη Βασιλόπιτα αλλα και τους ετήσιους χορηγούς και τους χορηγούς επικοινωνίας , για την στήριξη τους κ αυτη την Χρονια .

Τέλος ευχαριστούμε τους γονείς κ όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους , ειμαστε ευγνώμων και προσπαθήσαμε να τους παρέχουμε οτι καλύτερο μπορούσαμε εκείνη την ημερα για την προτίμηση τους.

Σας ευχόμαστε μια Χρονια γεμάτη υγεία αγάπη και πολύ χορο!!!!!